Relaties in Kolibri - een nieuwe relatie toevoegen

Via de groene knop "Nieuw" voeg je een nieuwe relatie toe.

Eerst maak je de keuze of het een persoon of een bedrijf betreft.

Je komt op het scherm waar je de gegevens van de nieuwe relatie invoert in het tabblad Algemeen. Dit tabblad bestaat uit de onderdelen Basis, Details en Social.

Hier kan eventueel ook een foto worden toegevoegd door hem in het veld te slepen of up te loaden vanaf je computer.

Zijn de gegevens ingevoerd dan komen ook de overige tabs beschikbaar zodat ook bijvoorbeeld opdrachten of dossiers kunnen worden toegevoegd.

Hoe je dat doet kun je lezen op de pagina Relaties in Kolibri – de details van een relatie bekijken of wijzigen.