Taken in Kolibri - het overzichtscherm

Op de pagina Taken zie je een lijst met al je taken. Je kunt een selectie maken door een keuze te maken uit een of meer van de criteria die boven de lijst staan. Je kunt hier ook de taken van anderen selecteren. Een rood uitroepteken geeft aan dat het een belangrijke taak betreft.

Je kunt een taak uit de lijst verwijderen door het vakje voor die taak aan te vinken of door op het ikoontje rechts naast de taak te klikken. Via dit ikoon kun je ook de details van een taak bekijken.

Vanuit het overzichtsscherm is het ook mogelijk om via de knop “Nieuween nieuwe taak toe te voegen.