Relaties in Kolibri - het overzichtscherm

Op de pagina Relaties zie je een lijst met alle relaties die in Kolibri zijn ingevoerd. Je kunt een selectie maken door een keuze te maken in een of meer van de criteria die boven de lijst staan. In het zoekveld kun jenaar een specifieke relatie zoeken.

Met de knop Exporteren exporteer je je selectie naar een Excel bestand.

Vanuit dit scherm kun je een nieuwe relatie toevoegen of door op een relatie te klikken de gegevens van die relatie bekijken en eventueel bewerken.