Relaties in Kolibri – het detailscherm

Door in het relatieoverzicht op een relatie te klikken of in het zoekveld bovenin het scherm een naam te typen kom je op de detailpagina van die relatie.

De detailpagina van een relatie bestaat uit de volgende tabbladen:

We zullen ze een voor een doorlopen.

Algemeen

In dit tabblad zie je de algemene gegevens van de relatie en eventuele opdrachten en gebeurtenissen die aan deze relatie gekoppeld zijn.

Om de algemene gegevens te bewerken klik je op de groene knop Relatie bewerken.

Tijdlijn

Op de tijdlijn zie je een overzicht van alle gebeurtenissen die aan deze relatie gekoppeld zijn. Je kunt hier een selectie maken tussen Alle gebeurtenissen, afspraken, facturen en taken.

Door op een gebeurtenis te klikken ga je naar het detailscherm van de betreffende gebeurtenis.

Netwerk

In het tabblad Netwerk zie je alle contactpersonen met hun rol die aan deze relatie gekoppeld zijn. Door op de rol van de contactpersoon te drukken kun je deze eventueel wijzigen.

Via de groene knop "Contactpersoon toevoegen" kun je een nieuw contact toevoegen.

Verder kun je van bestaande contactpersonen de rol wijzigen.

Door op het ikoontje aan de rechterkant van een contactpersoon te klikken krijg je de mogelijkheid om deze contactpersoon uit deze lijst te verwijderen of om zijn/haar gegevens te bekijken.

Deals

-----------------------

Opdrachten

In dit scherm staan alle opdrachten die aan deze relatie gekoppeld zijn. Door op een opdracht te klikken ga je naar het detailscherm van het betreffende pand.

Dossier

Hier zie je alle documenten die aan deze relatie gekoppeld zijn. Door een bestand te slepen of te selecteren vanaf je computer naar het veld “Sleep je bestanden hier naar toe” kun je documenten toevoegen.

Klik op het veld "Klik hier om een omschrijving toe te voegen" en voer een korte beschrijving van het document in zodat het in een oogopslag duidelijk is waar het document over gaat.

Via het zoekveld “Brieven en overeenkomsten” voeg je dynamische documenten toe.

Door op het ikoontje aan de rechterkant van een bestand in de lijst te klikken kun je dit verwijderen of inzien.

Zoekprofiel