Wat is Kolibri?

Kolibri is onze nieuwe software voor makelaars. Met als belangrijkste doelen om je sneller, leuker en effectiever te laten werken.

Met Kolibri willen we niet simpelweg de concurrentie nadoen. We maken compleet nieuwe software waar je echt iets aan hebt. Die kinderlijk eenvoudig te gebruiken is en toch echt voordeel biedt. Software voor iedere makelaar van iedere branchevereniging. Van groot tot klein. Software die fundamenteel beter is.

We zijn inmiddels begonnen met het stapsgewijs vervangen van onze bestaande software Venum door Kolibri. Wil je precies weten hoever we zijn met de ontwikkeling van Kolibri? Bekijk dan dit artikel. Hieronder lees je alvast meer over wat Kolibri is en kan.

Waarom compleet nieuwe software?

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Door een compleet nieuw pakket te maken kunnen nieuwe technieken worden gebruikt. Daardoor zal Kolibri werken met alle browsers en op alle apparaten (desktops, laptops, tablets en smartphones). Daarnaast kan veel makkelijker met derden worden gekoppeld omdat Kolibri een zogenaamde API first applicatie is. Wat Kolibri allemaal kan lees je hier.

Wat gaat Kolibri kosten?

De kosten voor gebruikers die al werken met Venum blijven hetzelfde als je overstapt naar Kolibri. Voor nieuwe gebruikers is Kolibri al vanaf € 89,- per maand voor je kantoor leverbaar.

Moet ik om over te stappen van Venum naar Kolibri al mijn gegevens opnieuw invoeren?

Nee. Alle gegevens die in Venum staan zijn ook al in Kolibri aanwezig. We zullen je ook niet zomaar gaan omzetten. Er zal eerst een periode zijn waarin je zowel in Venum als in Kolibri kan kijken. Pas als we zeker weten dat alles soepel draait zullen we beginnen met het uitschakelen van Venum.

Alle soorten onroerend goed

Net als in Venum kan je in Kolibri particulier, bedrijfsmatig en agrarisch onroerend goed beheren. Ook zal de module nieuwbouwprojecten uit Venum beschikbaar zijn in Kolibri. We hebben het in Kolibri veel makkelijker en sneller gemaakt om alles te onderhouden en te publiceren. De basisgedachte van Kolibri is dat je een object binnen 10 minuten na de opname al voor het eerst kan publiceren.

Kolibri en Silverlight

Silverlight is een technologie die wordt gebruikt in Venum. Het zal in Kolibri niet meer terugkeren zodat het niet meer uitmaakt welke browser je gebruikt en of je op een PC of op een Mac werkt. Daarnaast werkt Kolibri ook in alle browsers op tablets en smartphones, mits deze verbonden zijn met het internet.

Handleidingen en trainingen

Kolibri handleidingen vindt je hier, in de online supportomgeving. Als je dat wilt kan je deelnemen aan speciale Kolibri webinars. Dat zijn online trainingen waarin je leert te werken met Kolibri.

API first

Kolibri is een API first applicatie. Dat betekent dat het voor andere partijen die software of apps ontwikkelen heel erg makkelijk is om aan Kolibri te koppelen.

Wanneer overstappen

Dat krijg je 4 weken voordat je aan de beurt bent van ons te horen.

Ik wil een tablet aanschaffen. Welke kan ik kiezen?

Kolibri werkt op iedere PC, laptop en tablet, als je maar een internet verbinding hebt.

Zijn alle Kolibri functionaliteiten vanaf het begin live?

Bijna allemaal. Maar een aantal minder gebruikte functies functionaliteiten zijn niet direct beschikbaar in Kolibri. Die worden in de komende maanden nog aan Kolibri toegevoegd.

Planning

De Kolibri functionaliteiten worden in fases live gezet. Dit doen we om zeker te weten dat alle data die nu in Venum staat goed in Kolibri terecht komt. Bekijk hier de planning van Kolibri.

E-mail in Kolibri

In Kolibri is e-mail geïntegreerd. Je kan al je inkomende en uitgaande mails eenvoudig koppelen aan relaties en aan opdrachten.

Wil je meer weten?

Mail ons dan, we helpen je graag!