Wat is Kolibri?

Kolibri is onze nieuwe software voor makelaars. Met als belangrijkste doelen om je sneller, leuker en effectiever te laten werken.

Met Kolibri willen we niet simpelweg de concurrentie nadoen. We maken software waar je echt iets aan hebt. Die eenvoudig te gebruiken is en toch echt voordeel biedt. Software voor iedere makelaar van iedere branchevereniging. Van groot tot klein. Software die fundamenteel beter is.

Waarom compleet nieuwe software?

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Door een compleet nieuw pakket te maken kunnen nieuwe technieken worden gebruikt. Daarom zal Kolibri werken in alle browsers en op alle apparaten (desktops, laptops, tablets en smartphones). Daarnaast kan veel makkelijker met derden worden gekoppeld omdat Kolibri een zogenaamde API first applicatie is. Wat dat inhoudt lees je hier.

Wat gaat Kolibri kosten?

De kosten voor gebruikers die al werken met Venum blijven hetzelfde als je overstapt naar Kolibri. Voor nieuwe gebruikers is Kolibri al vanaf € 89,- per maand voor je kantoor leverbaar.

Alle soorten onroerend goed

Je kan in Kolibri particulier, bedrijfsmatig en agrarisch onroerend goed beheren. Ook nieuwbouwprojecten zijn beschikbaar in Kolibri. We hebben het in Kolibri heel makkelijk gemaakt om alles snel te onderhouden en te publiceren. De basisgedachte van Kolibri is dat je een object binnen 10 minuten na de opname al voor het eerst kan publiceren.

Kolibri en Silverlight

De voorganger van Kolibri, Venum, maakte gebruik van een z.g. browser plug-in (Silverlight). Omdat Kolibri gebouwd is volgens de laatste web-standaarden is een plug-in niet meer nodig, het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een browser. Welke browser maakt niet uit, Kolibri voelt zich thuis in de laatste versies van Chrome, Firefox, Edge, Opera en Safari.

Handleidingen en trainingen

Kolibri handleidingen vindt je in de online supportomgeving. Als je dat wilt kan je deelnemen aan speciale Kolibri webinars, online trainingen waarin je leert te werken met Kolibri.

API first

Kolibri is een API first applicatie. Dat betekent dat het voor andere partijen die software of apps ontwikkelen heel erg makkelijk is om aan Kolibri te koppelen.

Ik wil een tablet aanschaffen. Welke kan ik kiezen?

Kolibri werkt op iedere PC, laptop en tablet, als je maar een internet verbinding hebt.

Zijn alle Kolibri functionaliteiten vanaf het begin live?

Bijna allemaal. Maar omdat de ontwikkelingen in zowel de makelaardij als technologisch razendsnel zijn blijven we Kolibri doorontwikkelen. We verbeteren al bestaande functionaliteit en blijven nieuwe functies toevoegen.

E-mail in Kolibri

In Kolibri is e-mail geïntegreerd. Je kan al je inkomende en uitgaande mails eenvoudig koppelen aan relaties en aan opdrachten.

Wil je meer weten?

Mail ons dan, we helpen je graag!