De agenda in Kolibri - het overzichtscherm

Het agenda overzicht bestaat uit diverse onderdelen. Welke dat zijn leg ik hieronder uit.

1 - Quickview

Selecteer de gewenste datum door op het kalendertje te klikken. Klik op 'Vandaag' om terug te gaan naar de huidige dag. Hier kun je ook aangeven of je de agenda van een dag, een week of een maand wil zien.

2 - Gedeelde agenda' s

Als je meerdere agenda' s wil bekijken klik je op het blauwe pijltje naast 'Gedeelde agenda' s' en selecteer de betreffende medewerker uit de lijst.

3 - Categorie

Wil je alleen afspraken uit bepaalde categorieën zien dan klik je op het blauwe pijltje naast 'Categorie' en selecteert één of meerdere categorieen. De kleur in de agenda geeft aan uit welke categorie een afspraak komt.

4 - De belangrijkste details van een afspraak

Ga met de muis op de afspraak staan om de belangrijkste details te zien. Wil je alle details zien, dubbelklik op de afspraak. Je kunt dan ook eventuele wijzigingen doorvoeren.

5 - Exporteren van de agenda naar Excel

Je kunt de agenda exporteren naar een Excel bestand door op de groene knop 'Exporteren' te klikken.

6 - Een nieuw agenda item maken

Door op de groene knop 'Nieuw' te klikken kun je een nieuwe afspraak aanmaken. Hoe je dat doet lees je hier.