Opdrachten in Kolibri - het overzichtscherm

In het overzichtsscherm zie je in één oopopslag al je opdrachten.

Als je op zoek bent naar een specifieke opdracht, typ dan het adres in het zoekveld boven de lijst. Kolibri zal je zoekterm automatisch aanvullen.

Je kunt de lijst filteren door aan de linkerkant te selecteren op criteria zoals het type of de soort opdracht. Door op de blauwe pijltjes te klikken komen meer selectiecriteria beschikbaar.

Heb je de opdracht gevonden dan kun je door er op te klikken  in het detailscherm, waar je de gegevens kunt zien en wijzigen.

Als je je selectie wil exporteren naar Excel, klik dan op de groene knop 'Exporteren' rechts bovenaan de lijst.

overzichtsscherm