Opdrachten in Kolibri - het detailscherm

Zoek in de lijst met opdrachten naar de opdracht die je wil bekijken. Klik op de opdracht en je gaat naar het detailscherm dat uit vier onderdelen bestaat:

1 - Algemeen

Hier zie je in een oogopslag de belangrijkste eigenschappen van de opdracht, zoals eventuele prijswijzigingen, de courtage en de mediapartners waar de opdracht gepubliceerd is. Aan de rechterkant staan de gekoppelde relaties en de afspraken en taken die bij deze opdracht horen.

Als je wijzigingen aan de opdracht wil doen, klik dan op de groene knop 'Bekijken/bewerken'.

Algemeen

Door op de blauwe knop 'Acties' te klikken kun je de status aanpassen of eventueel een bod of optie toevoegen.

Wil je een afgeronde of ingetrokken opdracht opnieuw actief maken, selecteer dan 'Maak kopie', waardoor je een nieuwe conceptopdracht aanmaakt met dezelfde eigenschappen die je eventueel nog kan bewerken.

Acties

2 - Tijdlijn

In de tijdlijn zie je alle afspraken, taken en facturen die bij deze opdracht horen. Door op een ervan te klikken ga je naar de betreffende gebeurtenis waar je de details kan zien en eventueel aanpassen.

Tijdlijn

3 - Netwerk

Hier zie je alle gekoppelde relaties bij de opdracht. Door op een ervan te klikken kun je de details van die relatie inzien en eventueel wijzigen.

Netwerk

4 - Dossier

Documenten die betrekking hebben op de opdracht, zoals PDF of Word bestanden, staan hier in een lijst. Je kunt ze openen door er op te klikken.

Nieuwe bestanden kun je uploaden door in het veld 'Bestanden uploaden' te klikken of door er bestanden naar toe te slepen.

Dossier