Hoe activeer ik in Venum de koppeling met Marktplaats?

Het is nu ook mogelijk om je aanbod op Marktplaats te tonen, dé plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

Ga in Venum via 'Mijn Venum --> Instellingen' naar 'Mediapartners --> Portalen'. Daar zie je een overzicht van alle mediapartners waar ook Marktplaats tussen staat. Klik bij Marktplaats op 'Partner activeren?'.

Je ontvangt nu van Marktplaats een e-mail met daarin de stappen die nog doorlopen moeten worden om de koppeling daadwerkelijk tot stand te brengen.

In het kort staat in deze e-mail hoe je een Marktplaats account aanmaakt en, mocht je die al hebben, hoe je met één klik de koppeling tussen Venum en Marktplaats tot stand brengt.

Heb je dit gedaan dan kun je vanaf dat moment je aanbod op Marktplaats tonen.

Marktplaats