Hoe zorg ik ervoor dat alle mappen op mijn computer vanuit Venum zichtbaar zijn?

Het kan voorkomen dat je vanuit Venum niet alle mappen die op je computer staan kunt zien. De website app.venum.nl, waar Venum op draait, staat dan niet in de zogenaamde lijst met vertrouwde websites.

Door onderstaande stappen te volgen zorg je ervoor dat je mappen wel zichtbaar zijn.

1. Open de instellingen van Internet Explorer
  2. Open de tab Security
  3. Selecteer Trusted sites
  4. Voer het beveiligde adres van Venum (https://app.venum.nl) in
  5. Voeg Venum toe aan de lijst met vertrouwde websites
  6. Controleer dat https://app.venum.nl in de lijst met websites staat
  7. Sluit het venster
  8. Zorg ervoor dat Enable Protected Mode is uitgevinkt
  9. Bevestig de wijziging met OK
  10. Sluit alle vensters van Internet Explorer