Funda beoordelingen op mijn website

Wanneer je op Funda.nl goede beoordelingen krijg wil je die natuurlijk graag op je website tonen. Dit kun je eenvoudig zelf doen door onderstaande stappen uit te voeren.

1. Vraag bij Funda de code voor de beoordelingen widget op
  2. Maak een pagina aan zoals beschreven in https://support.wazzupsoftware.com/hc/nl/articles/205346497-Tekstpagina-maken
  3. Onderaan het tekstvak heb je de mogelijkheid om de broncode te tonen. Klik op die knop:

Je kunt nu de code die je gekregen hebt in je pagina zetten.