Met welke browsers kan ik Venum gebruiken?

Venum kan op verschillende browsers gebruikt worden. Hieronder vind je de lijst met browsers die wij ondersteunen.

Windows

• Internet Explorer. Deze browser staat standaard op Windows.
  • Mozilla Firefox ESR. Dit is een speciale versie van Mozilla Firefox met een Extended Support Release. Deze is hier te downloaden, maar let er wel op dat je de 32-bit versie download en niet de 64-bit.

macOS

• Mozilla Firefox ESR. Dit is een speciale versie van Mozilla Firefox met een Extended Support Release. Deze is hier te downloaden.
  • Bij versies lager dan macOS High Sierra kan Venum ook op Safari gebruikt worden. Vanaf macOS High Sierra is het in deze browser niet meer mogelijk om foto's en documenten te uploaden.