Hoe meld ik een object statistisch aan?

Heb je een object binnen no-time verkocht? Dan kun je ervoor kiezen om deze statistisch aan te melden. Dit is een aan- en afmelding in één, het object wordt dan niet op funda getoond maar wel meegenomen in de statistieken.

Hoe meld ik mijn object statistisch aan?

Een statistische aanmelding kan alleen als het object nog in concept staat.

• Open het object.
  • Klik rechtsboven op 'Acties' en selecteer 'Direct verkocht!'.
  • Vul de gevraagde gegevens in.

Het object zal niet op funda zichtbaar zijn maar wel worden opgenomen in Tiara.