Hoe publiceer ik een object naar Facebook of Twitter?

Objecten in Venum kunnen op Facebook en Twitter gepubliceerd worden. Hieronder staan de stappen om deze koppeling te realiseren.

1. Ga naar 'Mijn Venum' en klik op 'Instellingen'
  2. Selecteer aan de linkerkant onder 'Mediapartners' het submenu 'Social media'
  3. Klik in de regel van de social media op 'Partner activeren?'
  4. Wanneer je een zakelijk account voor deze media heb kun je hiermee inloggen

Om de koppeling te deactiveren kun je dubbel klikken op de mediapartner. In het scherm wat dan verschijnt kun je achter 'Handmatig of automatisch publiceren?' kiezen voor 'Deactiveren'.

Zie de bijlage voor een uitgebreidere handleiding.