Outlook connector werkt niet

Wil je de outlook connector activeren maar krijg je een foutmelding bij het installeren, doorloop dan onderstaande stappen:

- Download in ieder geval dit framework eerst: http://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=30653 en installeer deze.
- Reboot de computer.
- Installeer nu de VenumOutlookConnector. De VenumOutlookConnector kan je hier vinden : http://public.venum.nl/outlookconnector/publish.htm
- Werkt het nog niet, voor dan deze controle uit om te kijken welke .Net versie daadwerkelijk is geinstalleerd:
Klik op de volgende link: http://public.venum.nl/outlookconnector/dotnettest.html
- Er verschijnt nu venster, klik op User Agent en er staat precies welke versies zijn geinstalleerd
- Druk op CTRL-C en sluit het venster
- Stuur ons een e-mail bericht met als inhoud hetgeen je net gekopieerd hebt (gebruik CTRL-V ) support@wazzupsoftware.com

Omschrijf in deze mail welke stappen u doorlopen hebt. Wij helpen u dan graag verder.