Hoe voorkom ik dat mijn mailbox vol raakt?

Een standaard Housenet e-mailaccount heeft een beperkte opslagruimte waardoor je mailbox snel vol kan zitten. Het gevolg is dat er geen e-mails meer binnen komen.

Wanneer je gebruik maakt van Outlook kun je dit eenvoudig voorkomen door ervoor te zorgen dat e-mails standaard na enkele dagen van de server worden gehaald. Volg daarvoor onderstaande stappen.

• Klik op Bestand
  • Klik in het scherm dat opent op Accountinstellingen en vervolgens weer op Accountinstellingen
  • Selecteer je e-mailadres en klik daarboven op de knop Wijzigingen
  • Er opent een nieuw scherm. Klik rechts onderin op de knop Meer instellingen...
  • Ga naar het tabblad Geavanceerd en geef hier aan hoeveel dagen de e-mails op de server moeten blijven staan. Zorg ervoor dat dit niet te lang is zodat er altijd voldoende ruimte op je account is voor nieuwe e-mails.

Wil je een e-mailaccount met meer opslag? Stuur dan een e-mail naar support@wazzupsoftware.com met de vraag om meer informatie over een Exchange account.