De gegevens van je kantoor en medewerkers instellen

Bij alle onderstaande stappen  gaan we er van uit dat je bent ingelogd in Venum.

De gegevens van je kantoor en medewerkers instellen

Je kantoor
Klik op ‘mijn Venum’ en vervolgens op ‘Bedrijfsgegevens’ -> ‘Bewerken’ en
selecteer je kantoor.

Vul ontbrekende gegevens onder ‘1 Details’ in. Deze worden gebruikt bij
het opmaken van documenten, matchmail en bij het versturen van je
aanbod naar derden. Daarnaast worden deze gegevens doorgestuurd naar je Housenet 3 website (als je die hebt). Bij '2 Over ons' kun je een leuke tekst invullen die ook naar de profielpagina van je kantoor op je eigen website wordt gestuurd. Vul je financiële gegevens in bij ‘4 Financieel’. Ga naar ‘5 Logo’ en zet een kwalitatief goed logo in Venum. Klik op ‘Opslaan’
en sluit de instellingen. De gegevens van je kantoor staan nu goed en
compleet in Venum!

Je medewerkers
Standaard staan de gegevens van één medewerker in Venum. Je wilt
waarschijnlijk met meer mensen tegelijk in Venum werken. Dat kan!

Klik in het hoofdmenu op ‘Relaties’. Klik in het overzicht wat je links ziet
op ‘Medewerkers’. Je ziet een overzicht van al in Venum aanwezige
medewerkers. Om gegevens van een medewerker te veranderen kun je op
de naam dubbelklikken.
Om een medewerker toe te voegen klik je met je rechtermuis in het
overzicht en kiest voor ‘Nieuw -> Medewerker’. Vervolgens vul je de
gevraagde gegevens in en slaat de medewerker op.

LET OP! Een aangemaakte medewerker kan worden gekoppeld aan
panden, heeft een eigen agenda en eigen taken. Maar hij/zij heeft nog
geen eigen account om te werken in Venum. Voor een eigen account
betaal je een klein maandelijks bedrag. Vraag een extra account aan bij ons door een mail te sturen naar: sales@wazzupsoftware.com en geef ons de voor-, en achternaam met het email adres door.

LET OP! De bij een medewerker ingevulde gegevens van TABS 1 en 2 worden automatisch doorgestuurd naar je eigen Housenet 3 website.