Een open huis pagina maken

Op je Housenet website kunnen bezoekers zoeken op 'Open huis' panden. En jij kunt makkelijk een pagina maken op je website die alleen de 'Open huis' panden toont. Volg onderstaande stappen om een 'Open huis' pagina te maken.

1. Open je website, en ga naar de uitgebreid zoeken pagina voor aanbod en zet een vinkje achter 'Open huis' (in het blok 'Object informatie')

2. Klik op '(aantal) objecten gevonden'.

3. Je ziet nu een pagina waar aanbod met een 'open huis' vermelding worden getoond. Kopieer de link naar de pagina.

4. Log nu in op het CMS (beheersysteem) van je website vanuit Venum of gebruik deze link

5. Ga naar 'Pagina's' en klik op 'Hoofd menu'.

6. Klik op 'Nieuw' en kies 'Link naar andere website'.

7. Vul het veld 'Naam in het menu' in. In het voorbeeld hebben we hem 'Open huis' genoemd omdat ik wil dat deze pagina op mijn website 'Open huis' heet. Jij kunt deze pagina de naam geven die je wilt. Daaronder plak je de link die je in stap 3 hebt gekopieerd. Klik rechts bovenin je scherm op 'Opslaan'.

8. De pagina is klaar. Versleep hem naar de plek in het menu waar je wilt dat hij moet staan en je bent klaar.