Mediapartner Funda in Business activeren

Op Funda in Business worden bedrijfsmatige panden getoond. Wil je jouw bedrijfsmatig aanbod ook op Funda in Business plaatsen vanuit Venum? Dat is mogelijk. Je moet alleen even de mediapartner 'Funda in Business' activeren. Dat doe je als volgt.

Instellen media partner 'Funda in business'
Om jouw bedrijfsmatige objecten op Funda in Business te krijgen moet je eerst deze media partner activeren. Ga naar 'Mijn Venum' (1) en klik op 'Instellingen' (2)

Je zit nu in het instellingen scherm van Venum. Klik op 'Portalen' (1) onder 'media partners'. Ben je een NVM makelaar, dan kan je kiezen voor de mediapartner 'Tiara BOG NVM' (2). Ben je een VBO makelaar, dan kan je de mediapartner 'Tiara BOG VBO' activeren. (2). Klik op 'Partner activeren'. Je kan vervolgens kiezen of je objecten handmatig of automatisch wilt doorsturen. Bij de laatste printscreen zien je hoe je objecten handmatig door kunt sturen naar Funda in Business. Sla deze instellingen op (3) en sluit het scherm.

Panden handmatig doorsturen
Als je voor de 'handmatige' koppeling hebt gekozen betekent dit dat je bij ieder object dat je in opdracht zet, deze handmatig moet activeren. Op tabblad '9: Publiceren' stuur je dit object door. Klik op het +'je naast 'niet gepubliceerd' (1) en dit pand wordt aangeboden aan Funda in Business. Als je voor 'Automatisch' hebt gekozen zul je zien dat hier zal staan dat het object al gepubliceerd is.

Kosten Funda in Business
Venum berekent een klein bedrag, namelijk €15,- per maand (ongeacht het aantal bedrijfsmatige panden dat je doorstuurt) zodra je deze mediapartner geactiveerd hebt.