Een video op mijn website zetten

Op jouw Housenet website heb je de mogelijkheid om op verschillende plekken video bestanden toe te voegen. Dit kan bij objecten, via de software waar je het object hebt ingevoerd, maar ook op andere pagina's op je website. Hieronder leg ik je uit hoe je een video plaatst op je website. Wil je een video bij een object toevoegen in Venum? Klik dan hier voor de handleiding.

Video bestanden op mijn website zetten

Wij hebben het zo simpel mogelijk gehouden om een video bestand toe te voegen op jouw Housenet 3 website. Log in op https://cms.housenet3.nl/ en open de pagina waar je een video wilt toevoegen. Ga naar tabblad 2 'Inhoud' (1)

Je hebt nu de mogelijkheid om een YouTube (2) video toe te voegen of een video bestand die op je computer opgeslagen staat (2)

Heb je ervoor gekozen een YouTube video toe te voegen? Klik dan hier voor deze handleiding.

Als je gekozen hebt om een video bestand toevoegen die op je computer staat? Dan kan je deze toevoegen door op het icoon (1) te klikken en de video op je computer op te zoeken.

Of als je de video al eerder via de media bibliotheek op je website hebt toegevoegd staat deze in de lijst van video bestanden (2)

Nu hoef je alleen nog maar bovenaan de pagina op 'Afwerking' te klikken en de pagina op te slaan.

Gefeliciteerd, je hebt zojuist een video op je website gezet. Klik hier om een voorbeeld te zien hoe deze video getoond wordt op een Housenet 3 website.

Type video bestanden die ondersteund worden door Housenet

- YouTube film

http://www.youtube.com/embed/HrFyJvMcuMI

- Vimeo film

http://vimeo.com/62156247

- Afbeeldingen (bijvoorbeeld QR codes)

http://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/27814764.jpg?resize=4&check=md5%3A04df27aae78f4ecb06337f777fb37f48

- Droomhuis360

http://www.droomhuis360.nl/bekijk.aspx?HuisID=3639

- Floorplanner.com floorplan (leverancier: Zien!)

http://pl.an/oostvierdeparten-50#details

- Virtuele Tour (leverancier: Zien!)

http://dashboard.virtueletourzien.nl/preview/parameter/15890/6998

- .swf bestand

http://360.realax.nl/1F325897-DA76-4375-982A-A1B9F6FC69E5.swf

- .mpg bestand

http://malsup.github.com/video/pulsar.mpg

- .mov bestand

http://malsup.github.com/video/simpsons.mov

- .avi bestand NIET GEBRUIKEN, niet alle avi bestanden zijn geschikt voor Web)

http://malsup.github.com/video/clear.avi

- Windows Media File (wmv) NIET GEBRUIKEN, WMV is niet geschikt voor Web)

http://www.abcdevelopment.tv/presentaties/87/87_19913.wmv

Verder worden deze video bestanden ook ondersteund: aif, aiff, aac, au, bmp, gsm, mov, mid, midi, mpg, mpeg, mp4, m4a, psd, qt, qtif, qif, qti, snd, tif, tiff, wav, 3g2, 3pg, flv, mp3, swf, ra, ram, rm, rpm, rv, smi, smil