iVenum

Let op: deze app wordt niet meer verder ontwikkelt.

Onderweg wilt u weten wat er in uw agenda staat en wilt u afspraken kunnen plannen. U wilt gegevens van uw relaties en uw objecten kunnen raadplegen. U wilt dat die gegevens worden gesynchroniseerd met kantoor. Daar hebben wij een app voor gemaakt. Namelijk iVenum. Dit is Venum alleen dan in het klein. U heeft alles bij de hand wat u nodig heeft onderweg, namelijk uw agenda, de objecten gegevens en uw relaties.

Verkrijgbaar in de app store
iVenum is verkrijgbaar in de App Store van Apple. Ga naar de App Store, zoek op ‘iVenum’ en download onze app. Deze is geheel gratis.

Inloggen in iVenum
Om in te loggen in iVenum gebruik je de inlognaam die je ook gebruikt om in te loggen in Venum. Alleen het wachtwoord is anders. Ga in Venum naar ‘Mijn Venum’ ->Instellingen -> Outlook connector’. Deze token is je wachtwoord om in te loggen in iVenum.

Even een tip. Kopieër de Outlook token en plak deze in een mail. Mail de token naar je telefoon en knip en plak deze waar je het wachtwoord in moet voeren. Heel veel plezier met het gebruik van iVenum.