Activeren media partners

Vanuit Venum kunt u uw aanbod publiceren naar externe media als woonportalen, drukkers, sociale media, etc. Dat gaan we nu instellen.

Log in op app.venum.nl.

Activeren
Ga naar 'Mijn Venum' (1) en klik op 'Instellingen' (2)Je heb nu het instellingenscherm van Venum voor je.

Aan de linkerkant zie je 'Mediapartners' (1) staan. Klik hierop en zoek aan de rechterzijde de mediapartner die je wilt activeren.

Als je Venum voor het eerst gebruikt zullen mediapartners de status ‘Partner activeren’ hebben. Ze zijn beschikbaar, maar je moet ze activeren. Daarvoor stuur je een activeringsverzoek. Door dit verzoek te accepteren geeft de partner aan dat je gegevens vanuit Venum aan hem mag versturen. Om een activeringsverzoek te versturen klik je bij de partner in Venum op ‘Partner activeren’. De status van de mediapartner zal veranderen in ‘Activatie in behandeling’. De partner heeft het verzoek ontvangen en in behandeling genomen. Zodra de activering is goedgekeurd verandert de status in ‘Handmatig’ of ‘Automatisch’, dat is per partner anders en kan nu door jou zelf worden aangepast door dubbel te klikken op de mediapartner. Op deze manier kun je de koppeling ook weer deactiveren.

Mediapartner overzicht per object
Je kan nu ook per object zien welk object aangeboden is aan welke mediapartner. Open een object en ga naar tabblad 9: Publiceren (1)Je ziet bij (2) welke mediapartners actief zijn. Als je 'niet gepubliceerd' bij een object ziet staan is dit een handmatige koppeling en kan je door op het plusje ernaast te klikken het object activeren voor die mediapartner.

LET OP! Facebook en Twitter hebben een iets andere werkwijze dan de andere mediapartners. Klik op ‘Partner activeren’ en volg de stappen. Het spreekt voor zich.

Het is nu ook mogelijk om je aanbod op Marktplaats te tonen. Hoe je dat doet lees je hier.