Actie, Relatie en Object

ARO
Venum gebruikt het ARO concept. ARO betekent Actie, Relatie, Object.

Iedere actie (afspraak, taak, document, mail, sms, etc…) wordt gekoppeld aan de bijbehorende Relatie en Object. Met als resultaat spontane dossiervorming. De ARO knop staat bij alle relaties en bij alle objecten.

Je ziet:

Acties: alle acties die je voor een relatie of een object hebt gedaan.
Relaties: alle relaties die horen bij een object of bij een relatie.
Object: alle objecten die horen bij een relatie.

Afspraken koppelen
Als je een afspraak maakt in de agenda van Venum dan zie je dat je een object en een relatie kunt selecteren (bijvoorbeeld, het object waar je gaat bezichtigingen én de kandidaat met wie je gaat bezichtigen). Als je ze selecteert zal de afspraak worden opslagen in de agenda, bij het object én bij de relatie!

Taken koppelen
Bij taken werkt het net zo als bij de agenda. Je selecteert een object en een relatie en de taal zal worden opslagen in je takenlijst, bij het object én bij de relatie!

Relaties koppelen
Op basis van bepaalde workflows in Venum worden relaties automatisch gekoppeld aan objecten (bijv. een opdrachtgever als je een pand invoert of een zoeker als je een zoekprofiel maakt. Je kunt ook relaties aan relaties koppelen (familieverbanden, werkt bij...)

Mails en SMS koppelen
Bevestigingen per e-mail & SMS (die kan Venum automatisch voor je versturen), verjaardagskaarten en matchmail worden door Venum automatisch opgeslagen bij de betreffende objecten en relaties.