Lidmaatschap instellen voor je Housenet 3 website

Instellen betaald lidmaatschap voor je Housenet 3 website

Je kunt in het CMS van je website instellen of consumenten die zich inschrijven op jouw website moeten betalen voor een account. Dit kan je gebruiken voor bijvoorbeeld zoekopdrachten voor potentiële huurders of kopers.

Instellingen accounts

Om in te stellen dat consumenten betalen voor een account op je website doorloop je een aantal stappen.

1. Login op het Housenet systeem.
  2. Klik op ‘Instellingen’ (1) en klik op 'Accounts' (2).
  3. Op deze pagina stel je in of een consument moet betalen voor een account op je website.

Je kunt nu aan de slag met het instellen van het maken van een account:

1. Vul de titel in (1) van de inschrijf pagina op je website.
  2. Wat kan een consument doen zodra hij zich heeft ingeschreven? Leg het hier uit (2). Dit komt onder de titel te staan op de inschrijf pagina.
  3. Heb je algemene voorwaarden waar een consument akkoord op moet geven voor hij zich inschrijft? Upload deze dan hier (3).
  4. Wil je dat een consument betaald voor een account op je website? Stel dat hier in (4) en vul vervolgens het bedrag in dat zij moeten betalen (5).
  5. Vul in: 'De omschrijving op het betalingsbewijs' (6). Deze omschrijving komt bij de bankafschrift te staan.
  6. Om een betaald account te kunnen maken vraag je een account aan bij Mollie. Mollie is een online betaal oplossing. Als je een account bij Mollie aangemaakt hebt ontvang je een code (Api). Voer deze code in bij 'Api key Mollie' (7).
  7. Als laats geef je aan welke functionaliteiten wanneer gebruikt mogen worden (8). Je geeft hier aan of iemand gebruik mag maken van deze optie als zij een account hebben of de NAW gegevens moeten achterlaten. Bij 'Een brochure downloaden' heb je nog een extra mogelijkheid. Deze mag ook door iedereen gedownload worden.
  8. Sla de instellingen op (9).

Op je website ziet de inschrijf pagina er als volgt uit: