Hoofdtekst boven module pagina maken

Jouw website kent verschillende module pagina, denk hierbij aan 'testimonials' of gewoon je aanbod pagina. Boven deze module pagina's kan je ook een eigen titel en een hoofdtekst plaatsen. Dat doe je als volgt:

Een titel met hoofdtekst invoeren

1. Login op het Housenet systeem.
  2. Klik op ‘Pagina's’ (1) en klik op 'Hoofdmenu' (2).
  3. Zoek de betreffende module pagina (3) op en klik op bewerken (4) (let op, een systeem module herken je aan het icoon met de tandwieltjes).

4. Om de tekst boven deze pagina aan te maken open je tabblad 'Inhoud' (1). Hier heb je aangegeven van welke module (2) je de pagina wilt vullen.
  5. Bij (3) vul je de titel die boven de module komt te staan en de tekst waarbij je een toelichting kan geven over deze pagina (4)
  6. Sla vervolgens de pagina op en sluit de pagina (5)
  7. Open de pagina op je website en je ziet dat de tekst bovenaan de pagina aangepast is.