Een pagina maken waarop je je medewerkers presenteert

Op je Housenet website kun je heel eenvoudig zelf je medewerkers aan je website toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Klik in het het beheergedeelte van je website op "Modules" (1) en daarna in het uitgeklapte menu op "Medewerkers" (2). Je komt dan in het scherm met een overzicht van de medewerkers die op de medewerkerspagina van je site staan. In dit overzicht kun je door een vinkje in het veld "Toon op website" (3) te zetten de betreffende medewerker op je website tonen.

Als je een medewerker wilt verwijderen vink je het vakje dat voor die medewerker staat aan (4) en klik je op "Permanent verwijderen" (5). De medewerker zal uit de lijst verdwijnen en niet meer op de site getoond worden.

Wil je een medewerker wijzigen dan klik je de medewerker zelf aan in de lijst waarna je hem kunt aanpassen.

Als je een nieuwe medewerker wil plaatsen klik je rechtsboven op "Nieuw" (6).

In het scherm dat dan geopend wordt staat de velden waarvan de inhoud op je site getoond worden.

In het veld "Kantoor" (7) kun je een keuze maken tussen de kantoren die je in het beheergedeelte onder "Modules > Kantoren" (8) hebt ingevoerd.

Als de velden die van toepassing zijn ingevoerd zijn klik je op "Opslaan" en zal de medewerker op je site verschijnen. Vergeet niet om in het overzichtsscherm de medewerker op "Toon op website" te zetten!

Je kunt een foto aan een medewerker toevoegen door in de lijst op de naam te klikken en in het scherm met de gegevens op "Selecteer bestand..." (9) te klikken. Je kunt nu een bestand van je harde schijf selecteren. Klik dan op "Uploaden" (10) en de foto wordt aan de medewerker toegevoegd.

Je bent nu klaar om een pagina te maken waar je medewerkers op getoond worden. Nu moet alleen nog de pagina op de website geplaatst worden. Maak hiervoor een systeem pagina aan. Hoe je deze pagina maakt vind je hier. Let op, de systeem pagina 'Welke Housenet functionaliteit wil je op deze pagina gebruiken?' mag je kiezen voor: 'Een pagina met je medewerkers'.