Tekstpagina maken

Een nieuwe tekst pagina maken doe je in een paar korte stappen. Doorloop onderstaande stappen en binnen een paar minuten heb je een nieuwe tekst pagina aangemaakt.

Een nieuwe pagina maken

1. Login op het Housenet systeem.
  2. Klik op ‘Pagina's’ (1),Hoofdmenu (2) en klik op 'Nieuw' - 'Tekstpagina' (3)

Je begint met het maken van een titel (1) van de pagina. Deze titel komt als menu item te staan op je website. Een eventuele tweede naam (2) staat bovenaan de tekst pagina als je deze op de website opent. Wat je invoert om goed op Google gevonden te worden voer je bij (3), (4) en (5) in. De juiste omschrijving hiervan lees je hier. Heb je een website met meerdere talen? Dan kan je bij (6) kiezen voor welke taal je de tekstpagina invult. Bij (7) sla je de pagina op of ga je door naar de vervolg pagina.

Op verschillende pagina's kan je tekstblokken kwijt. Deze tekstblokken kan je op onderstaande pagina invoeren.

Vul een titel in van het tekstblok (1) en voer de tekst in (2). Heb je de website in meerdere talen beschikbaar, kies dan bij (3) de taal uit waarin je het tekstvak wilt invoeren. Klaar? Klik dan op opslaan en ga verder naar de volgende pagina (4)

Bij het laatste tabblad 'Opties' geef je aan of je de pagina direct 'online' (1) wilt zetten, de pagina wilt verbergen (2) in het menu of de pagina alleen wilt tonen wanneer een bezoeker ingelogd is op je website (alleen voor leden) (3). Klik rechts onderin op opslaan (4) en de pagina is opgeslagen in het menu. Vergeet niet de pagina te verslepen naar de juiste plek in je menu.