Inschrijven bezoekers op je website

Iedere Housenet 3 website heeft een inschrijven / inloggen knop op zijn website. Zodra je ingelogd bent als bezoeker op jouw website kan je direct een zoekprofiel achterlaten. Ook kan je na inloggen je profiel aanvullen zodat de contact gegevens zo volledig mogelijk als relatie bij jou in Venum komt. Zie in de afbeelding hieronder hoe dit scherm eruit ziet op jouw website, nadat de bezoeker op jouw website is ingelogd.

Dashboard
Zodra je geregistreerd en ingelogd bent kom je op jouw dashboard pagina terecht. Hier kan je 'Mijn match' (een zoekopdracht) maken, je profiel aanvullen en je favorieten objecten beheren. Na het invullen van jouw zoekcriteria klik je op 'Opslaan'. De website toont dan direct de panden die voldoen aan jouw zoekopdracht.