Gezochte objecten pagina maken op mijn website

Een pagina maken met gezochte panden

1. Login op het Housenet systeem.
  2. Klik op ‘Pagina's’ (1) en klik op 'Nieuw' - 'Systeempagina' (2).

3. Vul de titel van de pagina in bij (1) en vul bij (2) in wat je verwacht dat bezoekers in Google intypen om op jouw website terecht te laten komen.
  4. Bij de laatste stap (3) geef je aan wat je wilt dat de bezoekers lezen bij jou stukje op Google en vervolgens op welke trefwoorden deze pagina gevonden moet worden.

5. Bij het tabblad 'Inhoud' geef je bij (1) aan welke pagina je aan wilt maken. Kies hier voor 'Een webpagina met gevraagde panden'
  6. Wat mag de titel (2) van de pagina worden? Deze titel staat bovenaan de pagina. Deze titel is anders dan de titel van het menu item wat je hierboven ingevoerd hebt.
  7. Als laatst kan je nog tekst invoeren (3) die bovenaan de pagina komt te staan.

8. Wil je tekst blokken op deze pagina tonen, vul deze dan bij (1) in.
  9. Bij het laatste tabblad (2) geef je aan of je de pagina direct 'online' wilt zetten, de pagina wilt verbergen in het menu of de pagina alleen wilt tonen wanneer een bezoeker ingelogd is op je website (alleen voor leden) (3)
  10. Klik rechts onderin op opslaan (4) en de pagina is opgeslagen in het menu. Vergeet niet de pagina te verslepen naar de juiste plek in je menu.

Heb je nog geen 'gezochte panden' in Venum ingevoerd? Klik hier en ik vertel je hoe je dit doet.