Nieuwe mogelijkheden met de Venum agenda en facturatie

Hoi,

We vertellen je graag wat we de afgelopen tijd hebben gedaan om werken met Venum nog interessanter en makkelijker voor je te maken:

• Agenda
  • Venum onthoudt het nu als je de agenda van meerdere medewerkers hebt geselecteerd, ook voor kantoren die gebruik maken van de backoffice module.
  • Je kan nu persoonlijke afspraken maken in je agenda. Deze afspraken zijn niet zichtbaar voor collega's
  • Je kunt in de agenda nu kiezen voor een weergave per kwartier of per half uur.
  • In de agenda ga je met 1 druk op de knop terug naar 'vandaag'.
  • Bij het maken van een afspraak wordt ook de sleutelnotitie getoond.
  • Klik hier voor de volledige handleiding.

• Facturatie
  • Je kan nu BTW codes en standaard producten en diensten onderhouden.
  • Je kunt nu je eigen briefpapier gebruiken voor het maken van facturen in Venum.
  • Je kunt Venum koppelen aan het boekhoudpakket KING.
  • Gemaakte facturen kun je nu koppelen aan panden en relaties.
  • Klik hier voor de volledige handleiding.

• Objecten
  • Je kan nu tijd aangeven bij open huis op tabblad 5 in een object.
  • Klik hier voor de volledige handleiding.
  • Nieuwe mediapartners
  • Vanuit Venum kan nu aanbod worden doorgestuurd naar HuurExpert.nl
  • Vanuit Venum kan nu aanbod worden doorgestuurd naar de mediaToolBox
  • Klik hier voor de volledige handleiding.

Met vriendelijke groet,

Joas Root