Webinar Housenet, leren werken met Housenet

Wat is een Wazzup webinar?

Het woord ‘webinar’ is een combinatie van ‘web’ en ‘seminar’ waarin je leert werken met onze software voor makelaars. Een webinar is een online seminar, waarbij je onze trainer kunt horen terwijl je op je eigen scherm mee kunt kijken met zijn scherm. Onze webinars zijn interactief, je hebt live contact met de trainer. Aan een Wazzup webinar nemen maximaal 6 mensen deel. Je werkt tijdens het webinar in je eigen Venum en/of Housenet omgeving. De webinars zijn iedere maandag.

Het duurt 90 minuten

We willen je snel en effectief met onze software leren werken. Een Housenet webinar kost je niet meer dan 90 minuten. Omdat het een webinar is heb je geen reistijd en je kan van achter je eigen PC deelnemen.

Wat je leert

In het Housenet webinar leren we je hoe je jouw website optimaliseert voor Google en hoe je er (blijvend) voor zorgt dat je hoog eindigt in de zoekresultaten. Je leert hoe je alle inhoud van je website onderhoud en hoe in een uurtje per week je website altijd actueel blijft. Na 90 minuten weet je het beste te halen uit je Housenet website, eventueel inclusief de integratie met Venum.

Kosten

Deelnemen aan een Wazzup webinar kost € 47. Omdat het een webinar is heb je geen reis of verblijfskosten. Je betaalt vooruit via automatische incasso. Je kunt tot 24 uur voor het Webinar kosteloos afzeggen.

Voorinschrijving

Iedere maandag is er een webinar van 13.00 tot 14.30. Stuur ons een mail als je deel wilt nemen aan deze webinar. Tot snel!