InSocial reviews op je website

Jouw website bezoekers laten weten hoe tevreden jouw klanten zijn, dat kan met InSocial

InSocial token opvragen

Voordat je een pagina kan maken waar jouw reviews geplaatst worden moet je een persoonlijke token opvragen bij InSocial. Heb je de token ontvangen, stuur hem ons dan toe door dit formulier in te vullen. Wij laten je weten zodra we de token aan jouw website gekoppeld hebben. De volgende stap is het maken van de pagina waar de reviews op getoond worden.

Een pagina maken met InSocial reviews

1. Login op het Housenet systeem.
  2. Klik op ‘Pagina's’ (1) en klik op 'Nieuw' - 'Systeempagina' (2).
  3. Vul de titel van de pagina in bij (1) en vul bij (2) in wat je verwacht dat bezoekers in Google intypen om op jouw website terecht te laten komen.
  4. Bij de laatste stap (3) geef je aan wat je wilt dat de bezoekers lezen bij jou stukje op Google en vervolgens op welke trefwoorden deze pagina gevonden moet worden.

5. Bij het tabblad 'Inhoud' geef je bij (1) aan welke pagina je aan wilt maken. Zodra wij de InSocial token hebben geplaatst kan je de pagina 'Een webpagina met InSocial reviews' kiezen.
  6. Wat mag de titel (2) van de pagina worden? Deze titel staat bovenaan de pagina. Deze titel is anders dan de titel van het menu item wat je hierboven ingevoerd hebt.
  7. Als laatst kan je nog tekst invoeren (3) die boven de reviews komt te staan.

8. Wil je tekst blokken op deze pagina tonen, vul deze dan bij (1) in.
  9. Bij het laatste tabblad (2) geef je aan of je de pagina direct 'online' wilt zetten, de pagina wilt verbergen in het menu of de pagina alleen wilt tonen wanneer een bezoeker ingelogd is op je website (alleen voor leden) (3)
  10. Klik rechts onderin op opslaan (4) en de pagina is opgeslagen in het menu. Vergeet niet de pagina te verslepen naar de juiste plek in je menu.

De InSocial pagina is klaar en ziet er zo uit op je website: