Hoe zet ik een project op mijn website?

Om Nieuwbouw projecten op je website te zetten moet je projecten invoeren in je Software.

Werk je met Venum? Klik dan hier om te zien hoe je een project in Venum invoert. Maak je gebruik van andere Software, neem contact met ons op. Wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Projecten op mijn website:

Om de projecten zichtbaar te maken op je website moet je een systeem pagina in het menu van je website maken. Dit doe je als volgt:

1. Login op het Housenet systeem.
  2. Klik op ‘Pagina's’ (1) en klik op 'Nieuw' - 'Systeempagina(2).
  3. Vul de titel van de pagina in bij (1) en vul bij (2) in wat je verwacht dat bezoekers in Google intypen om op jouw website terecht te laten komen.
  4. Bij de laatste stap (3) geef je aan wat je wilt dat de bezoekers lezen bij jou stukje op Google en vervolgens op welke trefwoorden deze pagina gevonden moet worden.

5. Bij het tabblad 'Inhoud' geef je bij (1) aan welke pagina je aan wilt maken. Selecteer 'Een webpagina met nieuwbouwprojecten.'.
  6. Wat mag de titel (2) van de pagina worden? Deze titel staat bovenaan de pagina. Deze titel is anders dan de titel van het menu item wat je hierboven ingevoerd hebt.
  7. Als laatst kan je nog tekst invoeren (3) die boven de nieuwbouwprojecten komt te staan.

8. Wil je tekst blokken op deze pagina tonen, vul deze dan bij (1) in.
  9. Bij het laatste tabblad (2) geef je aan of je de pagina direct 'online' wilt zetten, de pagina wilt verbergen in het menu of de pagina alleen wilt tonen wanneer een bezoeker ingelogd is op je website (alleen voor leden) (3)
    Let op, de pagina mag op 'Deze pagina in het menu verbergen' om toch de projecten in de zoekmodule te tonen (zie afbeelding 'Zoekmodule' hieronder).
  10. Klik rechts onderin op opslaan (4) en de pagina is opgeslagen in het menu. Vergeet niet de pagina te verslepen naar de juiste plek in je menu.

Je hebt nu een systeem pagina gemaakt die ervoor zorgt dat jouw nieuwbouw projecten op je website komen. De projecten, woning type en bouwnummers worden zien er als volgt uit:

Zoekmodule:

Er verschijnt een knop die linkt naar de nieuwbouw projecten.

Projecten overzicht:

Dit is de overzicht pagina met nieuwbouw projecten.
1.
Hier staan alle Nieuwbouw projecten onder elkaar.
2.
Klik aan de rechter kant van het project op 'één objecttype'. En klik vervolgens op het type om deze te openen.

Project pagina met woning type:

Op deze pagina staat alle informatie over het project.
1. Informatie over het project
2. Hier staan de objecttype onder elkaar.
3. Klik op een bouwnummer/object dat onder dit type valt om dit object te openen.