Hoe voer ik een nieuwbouw project in Venum in (stap 1)?

In Venum kan je projecten maken. Bij deze projecten horen ook 'typen' en 'bouwnummers'. Maar eerst vertel ik je hoe je een project in Venum invoert.

Een project maken

Een nieuw project in Venum maken doe je als volgt. Klik in Venum op 'Nieuwe actie' en kies voor 'Nieuw project', 'Koop' of 'Huur'.

Algemeen

1. Vul de naam van het Project in.
2. Klik op achter het adres veld. Vul de postcode en de plaatsnaam in. Klik op ok om het adres toe te voegen.
3In het veld 'Opdracht' zet je de status van 'concept' pas om naar 'opdracht' als het project gepubliceerd mag worden. Kies de juiste vesting en de verkopend makelaar.
4. Kies de opdrachtgever van dit project.
5. Vul de 'van-tot' koopprijs in.
6. Vul de eenheden van - tot in. Dit betreft alle type objecten van dit project.
7. De 'datum opdracht' wordt automatisch gevuld zodra de status van 'concept' naar 'opdracht' wordt gezet.
8. Wanneer start de bouw en vanaf wanneer wordt de eerste oplevering verwacht? Je kan hier ook een omschrijving bij plaatsen.
9. Een mede-aanmelder is een makelaar die dit project ook verkoopt. Let op, jij bent de hoofd aanmelder van dit project.

Teksten

1. Vul de teksten van dit project in. De teksten kan je onderverdelen in de blokken 'Advertentietekst', 'Omgevingstekst', 'Inschrijfvoorwaarden' en 'Informatie betrokken partijen'.

Media

1. Klik op 'toevoegen' om een fotobestand of een link naar een foto toe te voegen. Een map op je computer opent waar je de foto's kan selecteren en toevoegen of de link kan invoeren.
2. Wil je een video, plattegrond of een overig media link of bestand toevoegen? Klik dan op het betreffende icoon en op 'toevoegen'.

Types

1. Hieronder staat het overzicht van de Typen die binnen dit project vallen. Klik op 'toevoegen' om een Woonhuis of Appartement toe te voegen. Klik hier om de handleiding  te lezen hoe je een 'Type' toevoegt.
2. In het overzicht wordt de naam, van - tot prijs, of het koop of huur betreft, wat het soort woning is en hoeveel bouwnummers dit type heeft.

Publiceren

1. Zodra je het project van status 'concept' omzet naar 'opdracht' kan je dit project aanbieden aan media partners.
2. Een project kan automatisch en handmatig verstuurd worden naar media partners. Lees hier hoe je een media partner activeert.

Overig

1Op deze pagina geef je aan wanneer er een open huis bij dit project is.
2. Zijn alle objecten verkocht/verhuurd of wil je het project intrekken? Kies dan hier de reden van de afmelding en geef aan of je het project naar het archief wilt verplaatsen.

Dossier

1. Om een dossier toe te voegen aan dit project, klik dan op 'toevoegen' en kies het bestand dat je wilt uploaden vanaf je computer.

Projecten op Housenet 3

Wil je jouw projecten ook op je Housenet 3 website plaatsen, ik leg je hier uit hoe je dit doet.

Stap 2: Maak een woning type binnen een project aan.

Direct een Woning type toevoegen aan een project? Ik vertel er je hier meer over.