Mobiel werken met Kolibri

Wat is mobiel werken

Het spreekt eigenlijk voor zich. Werken op zo’n manier dat je altijd en overal aan de slag kan, onafhankelijk van plaats en tijd. Mobiel werken heeft een vlucht genomen door het beschikbaar komen van nieuwe technologie zoals draadloos internet, smartphones, tablets en laptops en natuurlijk de alom aanwezige beschikbaarheid van wifi.

Als makelaar ben je veel onderweg. Bezichtigingen, verkoopgesprekken, pandopnames, etc. Als je onderweg bent wil je kunnen doorwerken en daarvoor gebruik je een laptop, tablet of je smartphone, al naar gelang van waar je bent en wat je precies wilt doen. Om ervoor te zorgen dat je overal gebruik kan maken van Kolibri hebben we de software, die werkt via internet, responsive gemaakt. Responsive design wordt gebruikt om voor jou een ideale gebruikerservaring te creëren op verschillende schermgroottes. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende apparaten op de markt waarmee je Kolibri kan gebruiken, dat ontwerpen voor een standaard beeldscherm niet te doen is. Dat hebben we opgelost met Kolibri ’s responsive design. Kolibri past zich daardoor automatisch aan naar de schermresolutie van het door jou gebruikte apparaat.

Tijdwinst en meer productiviteit

Omdat je met Kolibri mobiel kan werken ben je veel flexibeler. Simpelweg omdat je nu altijd zelf kan bepalen waar en wanneer je werkt. Met als bijkomend voordeel (tenslotte zijn veel makelaars ook ondernemer) dat het eenvoudiger wordt om werk en privé te combineren. Je bent nu immers niet meer gebonden aan kantoortijden. Makelaars die mobiel werken omarmen zijn bewezen productiever.

Wat heb je nodig

Je kan erover nadenken hoe je jouw makelaardij inricht met in je achterhoofd dat jij en je werknemers veel minder in het bedrijf aanwezig zullen zijn. Je kantoor wordt wellicht meer een ontmoetingsplek. Naast fijne werkplekken is het belangrijk dat jij, je collega makelaars en jullie backoffice informatie snel kunnen uitwisselen en delen. Dit kan met behulp van Kolibri en een goede smartphone/tablet/laptop. Daarmee kan dan iedereen van je kantoor op het internet en de in beveiligde omgeving van Kolibri bij alle bedrijfsgegeven komen.

Kolibri op je telefoon?

Je kunt zelfs via je telefoon Kolibri gebruiken. In de video hieronder zie je hoe je van onze applicatie een snelkoppeling op je iPhone of Android telefoon maakt zodat je nog sneller kunt gaan werken.