De instellingen van Kolibri - Algemeen

Het eerste scherm van de instellingen is het scherm 'Algemeen'. Hier zie je je accountgegevens. Als je je e-mailadres, wachtwoord of telefoonnummer wilt wijzigen dan kun je dat hier doen.

Ook kun je hier instellen of je gebruik wilt maken van tweetrapsverificatie. Tweetrapsverificatie is een extra beveiliging waarbij je bij het inloggen behalve je wachtwoord ook een code moet invoeren die per SMS naar het telefoonnummer gestuurd wordt dat bij jouw account hoort.