De instellingen van Kolibri - Mijn bedrijf

De categorie 'Mijn bedrijf' bestaat uit drie onderdelen: 'Kantoorgegevens', 'Vestigingen' en 'Medewerkers'. Je kunt hier je kantoorgegevens inzien en vestigingen of medewerkers toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Kantoorgegevens

Hier zie je je kantoorgegevens. Branchevereniging en lidmaatschapsnummer enz. Door op de groene knop 'Bekijken/bewerken' te klikken kun je deze gegevens aanpassen. Je kunt dan ook documenten toevoegen.

Vestigingen

Een scherm met een overzicht van al je vestigingen. Je kunt hier een vestiging toevoegen door op de groene knop 'Vestiging toevoegen' te klikken. Er opent zich een scherm waarin je de gegevens van de nieuwe vestiging kunt invoeren.

Om een vestiging te verwijderen klik je op de drie puntjes rechts naast de vestiging en daarna op het ikoontje van het blauwe prullenbakje.

Door in de lijst op een vestiging te klikken kom je op de detailpagina van de betreffende vestiging. Via de groene knop  'Vestiging bewerken' kun je eventueel de gegevens van deze vestiging aanpassen.

In het linkermenu van dit scherm kun je de medewerkers van deze vestiging bekijken en bewerken. Ook kun je hier de opdrachten van deze vestiging bekijken.

Medewerkers

Tenslotte het scherm met de medewerkers van je kantoor. Door in de lijst op een medewerker te klikken kom je in het bewerkingsscherm waar je eventueel de details van deze medewerker kan aanpassen en de opdrachten van deze medewerker kan inzien.