De instellingen van Kolibri - Mijn bedrijf

De categorie 'Mijn bedrijf' bestaat uit twee onderdelen: 'Vestigingen' en 'Medewerkers'. Je kunt hier vestigingen en medewerkers toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Vestigingen

Een scherm met een overzicht van je vestigingen. Je kunt hier een vestiging toevoegen door op de groene knop 'Voeg een nieuwe vestiging toe' te klikken. Er opent zich een scherm waarin je de gegevens van de nieuwe vestiging kunt invoeren.

Om een vestiging te verwijderen klik je op de drie puntjes rechts naast de vestiging en op het blauwe prullenbakje.

Door op een vestiging te klikken kun je de details bekijken. Door op de groene knop  'Vestiging bewerken' te klikken kun je de gegevens van deze vestiging aanpassen.

Verder kun je aan de linkerkant nog kiezen of je de medewerkers of opdrachten van deze vestiging wilt bekijken.

Medewerkers

Wat voor 'Vestigingen' gold, geldt ook voor het scherm 'Medewerkers'. Je kunt hier op dezelfde manier je medewerkers bekijken, toevoegen, bewerken en verwijderen. In het scherm van een individuele medewerker heb je de mogelijkheid om de de opdrachten van deze medewerker in te zien en eventuele documenten die aan deze medewerker zijn toegevoegd.