Inloggen in Kolibri

Om er zeker van te zijn dat je veilig gebruik kunt maken van Kolibri vragen we bij de eerste keer dat je inlogt om een nieuw, veilig wachtwoord in te stellen.

Als je dit nieuwe wachtwoord hebt ingegeven wordt een e-mailadres gevraagd waar een verificatiecode naar toe gestuurd wordt.

Daarna krijg je de optie om een tweestapsverificatie aan te zetten. Dit is een extra beveiliging waarbij een code via SMS naar je mobiele telefoon gestuurd wordt zodra je inlogt, zodat alleen jij met je gegevens kunt inloggen. Je kunt deze stap overslaan maar we raden ten sterkste aan om toch van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Voer de verificatiecode in en de tweestapsverificatie is ingesteld. Elke keer dat je nu inlogt zal er een code via SMS verzonden worden. Vul deze in en je bent ingelogd.