De instellingen van Kolibri

In de instellingen van Kolibri kun je zelf veel zaken wijzigen of toevoegen om het gebruik van Kolibri zo makkelijk mogelijk te maken. Het invoeren van nieuwe vestigingen of medewerkers, hoe je briefpapier er uitziet, het aanmaken van relatiegroepen enz.

Klik rechtsboven op je naam en selecteer 'Instellingen'.

Je komt nu in het scherm 'Overzicht'. Aan de linkerkant zie je de categorieën waarin de instellingen zijn onderverdeeld.

We zullen deze categorieën één voor één behandelen. Klik op onderstaande links om naar de betreffende categorie te gaan.

- Algemeen
- Mijn bedrijf
- Administratie
- Gebruik
- App Xchange