De instellingen van Kolibri - Gebruik

De gebruiksinstelling van Kolibri bestaat uit de schermen Agenda, Herinneringen, Relatiegroepen, Standaard brieven en Opdrachten.

Agenda

Aan dit scherm wordt nog hard gewerkt. Zodra het klaar is komt hier een uitgebreide beschrijving van dit scherm.

Herinneringen

Aan dit scherm wordt nog hard gewerkt. Zodra het klaar is komt hier een uitgebreide beschrijving van dit scherm.

Relatiegroepen

De groepen waarin je relaties ingedeeld kunnen worden. Standaard staan er al een aantal in. Je kunt zelf ook groepen toevoegen door een rol in te voeren en een passende kleur voor die rol te kiezen. Zodra je de rol hebt ingevoerd kun je hem toevoegen door op de groene knop te klikken.

De standaard groepen kunnen niet verwijderd worden, de groepen die je zelf hebt toegevoegd kun je verwijderen door op het ikoon rechts van de groep te klikken en het blauwe prullenbakje te selecteren.

Standaard brieven

Aan dit scherm wordt nog hard gewerkt. Zodra het klaar is komt hier een uitgebreide beschrijving van dit scherm.

Opdrachten

Aan dit scherm wordt nog hard gewerkt. Zodra het klaar is komt hier een uitgebreide beschrijving van dit scherm.