De interface van Kolibri

De Kolibri interface bestaat uit een aantal vaste onderdelen die overal terugkomen, ongeacht waar je mee bezig bent. Je kunt ze dus altijd gebruiken.

1 - Het zoekveld

In het zoekveld kun je zoeken naar relaties, opdrachten en facturen. Begin met het typen van een naam, een adres of een referentienummer en Kolibri zal het resultaat automatisch aanvullen. Mocht je zoekterm niet bestaan dan krijg je de optie om een nieuwe relatie, opdracht of factuur met die naam aan te maken.

2 - De knop 'Nieuw'

Deze knop is een van de belangrijkste in Kolibri. Met deze knop kun je ten alle tijden nieuwe zaken toevoegen, van opdrachten tot documenten, van facturen tot agenda afspraken.

3 - Je accountinstellingen

Klik hierop en je krijgt de optie om je profiel te wijzigen, je Kolibri instellingen aan te passen of om uit te loggen.

4 - Help

Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben dan ga je, als je hierop klikt, rechtstreeks naar onze support website waar je meer informatie over Kolibri kunt vinden. Je kunt via onze support website ook rechtstreeks mailen met onze helpdesk.

5 - Het Kolibri hoofdmenu

Via dit hoofdmenu, aan de linkerkant van het scherm, bereik je elk onderdeel van Kolibri.

6 - Verberg het hoofdmenu

Door op het pijltje linksonder te klikken verberg je het hoofdmenu zodat alleen de iconen te zien zijn en je dus meer ruimte hebt in het hoofdscherm. Door nogmaals op het pijltje te klikken wordt het hoofdmenu weer zichtbaar.

7 - Meld een bug

Mocht je opmerkingen hebben over de werking of het uiterlijk van Kolibri dan kun je hier je reactie geven. Klik op het linkje "Meld een bug" links onderin het scherm en er opent een scherm waarin een screenshot van Kolibri staat waarin je je op- en aanmerkingen kunt invoeren. Deze worden vervolgens naar ons toegestuurd.