Werken met de agenda in Kolibri - herhalende afspraken

Er zijn natuurlijk altijd afspraken die periodiek terugkomen. Om het je makkelijk te maken hoef je zo'n afspraak maar één keer aan te maken en kun je bij die afspraak een terugkeerpatroon instellen.

Klik op de blauwe knop 'Bewerken' en geef het terugkeerpatroon aan. De opties die je hebt hangen af of je dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks kiest.

Al naar gelang je keuze zal de afspraak nu periodiek terugkomen in je agenda.