Relaties in Kolibri - werken met partners

Het komt vaak voor dat twee van je relaties bij elkaar horen, bijvoorbeeld een pasgetrouwd stel dat op zoek is naar hun eerste appartement.

Om twee relaties aan elkaar te koppelen ga je naar één van de twee en open je het bewerkingsscherm door op de groene knop 'Relatie bewerken' te klikken.

Ga naar tab 2 -Details en klik op het pijltje in het invoerveld 'Burgerlijke staat'. Selecteer één van de mogelijkheden waarbij twee mensen betrokken zijn en je krijgt de optie om een partner in te voeren. Typ de naam van de partner en Kolibri zal die automatisch aanvullen. Mocht deze partner nog niet tussen je relaties staan dan moet je deze eerst aanmaken.

Als je het vinkje 'Adres met partner gelijkhouden' aanvinkt, zal het adres van de partner hetzelfde worden als van deze relatie.