Zoekopdrachten in Kolibri

Een handig overzicht van al je zoekopdrachten in Kolibri? Klik in het menu op 'Zoekers' en je krijgt ze in één oogopslag te zien. Je ziet wie er zoekt, wat er gezocht wordt en of de zoekers per mail op de hoogte moeten worden gehouden als je aanbod hebt dat aan hun zoekopdracht voldoet.

Door aan de linkerkant gebruik te maken van de zoekfilters selecteer je de opdrachten die deze filters in hun opdracht ingevoerd hebben.

Door op een naam te klikken ga je naar de detailpagina van de betreffende relatie van wie de zoekopdracht is. Door op de zoekopdracht zelf te klikken ga je naar de gegevens van deze opdracht.

De detailpagina van een zoekopdracht

Op de detailpagina van een zoekopdracht heb je alle gegevens binnen handbereik. Deze pagina bestaat uit vier onderdelen.

1 - Algemeen

In het tabblad Algemeen zie je een overzicht van voor wie de opdracht is, wat en waar er gezocht wordt, of er matchmail verstuurd moet worden en zo ja wanneer de laatste mails verstuurd zijn.

Je kunt door op de groene knop 'Bekijken/bewerken' te klikken de zoekopdracht aanpassen.

2- Zoekers

Hier zie je van wie de opdracht is. Door op de zoeker te klikken ga je naar de detailpagina van deze zoeker, waar je deze eventueel kan bewerken.

3 - Zoekresultaat

In dit scherm staan alle resultaten die voldpen aan de criteria van deze zoekopdracht. Door op een resultaat te klikken ga je naar de detailpagina van het betreffende object.

4 - Matchmails

In dit tabblad zie je alle matchmails die naar de zoeker zijn verzonden. Matchmails zijn de e-mails die naar een zoeker worden gestuurd zodra je nieuw of gewijzigd aanbod hebt dat aan de criteria van de zoeker voldoet. Een uitleg over matchmail lees je hier.