Taken in Kolibri - herinneringen

Op de dag dat er een of meer taken staan ingepland zal Kolibri je daar aan herinneren door middel van een pop-up schermpje.

Komt je dat op dat moment niet uit dan kun je de herinnering later nog een keer terug laten komen door op uitstellen te klikken.

Verder heb je nog de opties om een afspraak te openen door er op te klikken om de details van de afspraak te bekijken of om de herinnering helemaal te verwijderen.