Facturen in Kolibri - afdrukken

Je kunt een factuur afdrukken door hem te openen en op de blauwe knop 'Afdrukken' rechts bovenin te klikken. Er opent een pop-up scherm met de betreffende factuur waarbij er diverse opties zijn.

In de eerste plaats heb je de keuze uit meerdere lay-outs. Klik op het veld 'Template' en maak je keuze.

Verder kun je aangeven of je de factuur wil afdrukken op je briefpapier. Hiervoor moet je je briefpapier geupload hebben in de Instellingen - Administratie.

Wil je de factuur downloaden dan kun je dat in verschillende bestandsformaten doen.

Klik op de groene knop 'Afdrukken' om de factuur af te drukken.