Hoe plaats ik een script op mijn website?

Je kunt er als makelaar voor kiezen om bepaalde widgets, cookies of andere functionaliteiten toe te voegen. Vaak wordt er dan contact gezocht met een organisatie die hierin gespecialiseerd is. Zij leveren dan een stuk code aan.

Vervolgens kun je deze in het Housenet CMS eenvoudig toevoegen. Je hoeft daarvoor geen technische kennis te hebben.

Hoe plaats ik een script?

Je kunt zelf een script op je website plaatsen.

- Ga naar cms.housenet3.nl en log in met je Housenet inloggegevens
- Klik op Instellingen en ga naar Website
- Klik rechts bovenin op Aangepast site script

Vervolgens kun je onder Aangepast site script voor de header de aangeleverde code plaatsen. Hieronder vind je een voorbeeld.