De verkoop van een object gaat niet door. Wat nu?

Als de verkoop van een object niet doorgaat wil je wel graag dat het object beschikbaar blijft op Internet.

Als je voor het verstrijken van de datum waarop het voorbehoud verloopt in het tabblad Algemeen op de blauwe knop 'Voorbehoud intrekken' klikt en daarna je keuze accepteert zal het pand weer beschikbaar komen.

Als de datum voorbehoud eenmaal is aangebroken kan het voorbehoud niet meer worden ingetrokken, het is dus belangrijk dat je de datum goed in de gaten houd!

Hiervoor kun je een herinnering aanmaken. Deze kun je instellen door in de instellingen naar Gebruik - Herinneringen te gaan en daar aan te geven hoe lang je van te voren herinnerd wil worden dat er een datum voorbehoud verloopt.