Opdracht - hoe geef ik een opdracht de status 'Onder voorbehoud'?

Een opdracht heeft de status "Verkocht onder voorbehoud" in de periode tussen het tekenen van de koopakte en het verlopen van het voorbehoud. Om de status "Beschikbaar" te veranderen in "Onder voorbehoud" klik je rechtsboven op de blauwe knop "Acties" en selecteert "Verkopen".

Vul in het popupschermpje alle velden in en klik op de groene knop "Opdracht als verkocht opslaan". Vergeet niet om het schuifje 'Onder voorbehoud' naar rechts te schuiven!

De opdracht heeft nu de status "Verkocht onder voorbehoud" gekregen.

Mocht de verkoop toch niet doorgaan dan kun je op de knop "Voorbehoud intrekken" klikken om de status weer terug te zetten naar "Beschikbaar".

Als de datum waarop het voorbehoud verloopt veranderd kun je door op de knop "Wijzigen" te klikken de betreffende datum aanpassen.