Opdracht - hoe voeg ik kadastrale kaarten en berichten toe?

Het kan voorkomen dat je bij een opdracht de kadastrale kaart en/of het kadastraal bericht wil opslaan. Deze kun je binnen Kolibri opvragen bij het kadaster.

Je kunt de gegevens zelf invoeren maar om de kaart en/of het bericht op te vragen klik je in tabblad 2 - Adres eerst "2 Kadastrale gegevens" en vervolgens op "Haal bericht en kaart op bij kadaster.nl". Let op, hier worden kosten voor in rekening gebracht.

De kadastrale gegevens worden dan automatisch ingevuld en je krijgt de mogelijkheid om de kadastrale kaart en/of het kadastrale bericht te downloaden. Klik op de betreffende knop en sla het document op.

Om de kaart of het bericht aan de opdracht toe te voegen sla je de opdracht op en gaat naar het tabblad 'Dossier'. Je kunt hier de documenten aan de opdracht toevoegen.